Senz Advocaten

 


Ons advocatenkantoor bestaat uit vier advocaten. Elke advocaat heeft haar eigen specialisme en werkwijze. Hieronder vindt u advocaten van ons kantoor.


Mw. mr. H.H.M. de Vries-Veringa


Personen- en familierecht, jeugd(straf)recht, strafrecht algemeen en mediation.
Mevrouw de Vries-Veringa is beëdigd als advocaat in 1984. Zij werkzaam als advocaat en als mediator en als zodanig aangesloten bij de Vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (VFAS). Daarnaast is zij aangesloten bij de Vereniging van Collaborative Professionals (VvCP), Vereniging van Nederlandse Jeugdrechtadvocaten (VNJA) en van de Haagse Vereniging van Jeugdrechtadvocaten (HVJA). Mevrouw de Vries-Veringa houdt kantoor te Lisse aan de Heereweg 466. U kunt met haar ook een afspraak maken op de vestiging in Den Haag.

Mw. mr. M.A.V. Hoogerduyn

Personen- en familierecht, jeugd(straf)recht, strafrecht algemeen en arbeidsrecht.
Mevrouw Hoogerduyn is beëdigd als advocaat in 1988. Zij is tevens werkzaam als griffier voor het Scheidsgerecht voor de Boomkwekerij en het tuchtgerecht Kwaliteits Controle Bureau. Ook is zij secretaris van het tuchtgerecht voor de Bloembollen van de BKD.

Mw. mr. J.C.G.J. van der Linden

Personen- en familierecht, strafrecht algemeen, incasso’s en algemene civiele rechtspraktijk.
Mevrouw van der Linden is in 2011 beëdigd. In haar praktijk richt zij zich met name op het strafrecht en het personen- en familierecht. Zij is ook werkzaam als mediator en is aangesloten bij de Nederlandse Mediatorvereniging. Het is ook mogelijk om op de vestiging in Lisse een afspraak te maken, voor zowel reguliere procedures als mediations.


Mw. mr. K.T.F. Chocolaad

Mevrouw Chocolaad richt zich met name op het bestuursrecht, onderwijsrecht en de algemene rechtspraktijk. Mevrouw Chocolaad is sinds 2008 werkzaam als jurist en in 2012 beëdigd als advocaat. Zij is lid van de Vereniging voor Bestuursrecht.