Senz Advocaten

 

Arbeidsrecht


Voor alles rondom de arbeidsovereenkomst kunt u terecht bij Senz Advocaten.

Wij staan u bij als het gaat om het opstellen en beëindiging van arbeidsovereenkomsten, het vaststellen van transitievergoedingen en het onderhandelen rond het beëindigen van arbeidsovereenkomsten. Ook kunnen wij u bijstaan bij een procedure bij de rechtbank. 

De kosten van bijstand door een advocaat zijn vaak lastig te voorspellen. De reden van het ontslag of de beëindiging van de arbeidsovereenkomst is een factor die veel invloed heeft op de kosten die u uiteindelijk zelf dient te voldoen. Bij elke zaak wordt bekeken of u in aanmerking kunt komen voor een zogeheten bewijs van toevoeging. Dit houdt in, dat u slechts een beperkt deel van de kosten dient te betalen. U krijgt een eigen bijdrage opgelegd en een lager bedrag aan griffierecht. Uiteraard kan het gebeuren dat uw werkgever een deel van deze kosten op zich neemt. 

Omdat elke zaak anders is, kunt u tijdens een kosteloos intakegesprek uw situatie bespreken. Het is aan te raden tijdens het intakegesprek te spreken over de kosten en wat u kunt verwachten. U krijgt van ons een goed advies dat past bij uw situatie. Ook zullen wij de kosten zoveel mogelijk van tevoren proberen in te schatten. U weet dan waar u aan toe bent.