Senz Advocaten

 

Bestuursrecht

Bij SENZ Advocaten kunt u terecht voor alle zaken die betrekking hebben op het bestuursrecht. Het bestuursrecht regelt de verhoudingen tussen burgers en de overheid. Ons kantoor richt zich met name op zaken op het vlak van zorg, onderwijs en inkomen. 

Ons kantoor staat bijvoorbeeld ondernemers geregeld bij. U kunt hierbij denken aan problemen die ontstaan door het opleggen van een boete op grond van de APV of het voeren van verweer tegen een WAV-boete vanwege de illegale tewerkstelling van een vreemdeling.  In veel gevallen is het mogelijk om met succes verweer te voeren tegen een negatief besluit. 

Particulieren kunnen bij ons kantoor terecht voor vragen of bijstand over de afwijzing of de onjuiste vaststelling van de zorgbehoefte op grond van de WMO 2015. Ook staat ons kantoor regelmatig cliënten bij die verweer wensen te voeren tegen besluiten van het CBR of de afwijzing van een uitkering. U kunt hierbij denken aan de Ziektewet-, Werkloosheidswet of WIA-uitkering, maar ook de bijstandsuitkering. 

Het bestuursrecht ziet toe op een groot aantal zaken. Als uw situatie niet hierboven vermeld staat, dan kunnen wij u vaak alsnog helpen. Neemt u vooral contact met ons op voor het bespreken van van uw zaak of vraag. Of laat uw gegevens achter door het invullen van het contactformulier op onze website. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op.