Senz Advocaten

 

Strafrecht

Dagvaarding? 

Transactievoorstel? 

Aanbieding taakstraf? 

Jeugdstrafrecht?

Inname rijbewijs? 

Een advocaat is niet altijd nodig. Toch kan het inwinnen van advies uitmaken voor de uitkomst van een strafzaak. Als u bijvoorbeeld een strafbeschikking overweegt te accepteren, dan is het raadzaam u te laten informeren over de gevolgen van acceptatie. Gebleken is dat weinig mensen zich realiseren dat zij in veel gevallen een strafblad krijgen bij het accepteren van een strafbeschikking.

Als u in aanraking komt of bent gekomen met justitie, dan kunt u bij ons kantoor terecht voor advies en bijstand. Deze bijstand kan zowel op betalende- als op gesubsidieerde basis worden verleend. Informeer telefonisch of per e-mail naar de mogelijkheden. Mocht u op korte termijn bijstand nodig hebben, dan raden wij u aan direct contact op te nemen per telefoon of e-mail. In de meeste gevallen is het mogelijk u op zeer korte termijn te ontvangen voor advies en/of rechtsbijstand. Wij verzoeken u vriendelijk aan ons secretariaat door te geven of uw zaak spoedeisend is.Tevens nemen alle advocaten deel aan de regeling strafpiket. In het geval dat u wordt verdacht van een misdrijf, kunnen deze advocaten u op het politiebureau rechtsbijstand verlenen. U hoeft hiervoor alleen aan te geven wie uw advocaat is, waarna de advocaat een oproep zal ontvangen. Als de advocaat beschikbaar is, zal zij zo snel mogelijk naar u toekomen op het politiebureau.

Slachtoffer in een strafzaak?

Ons kantoor staat ook slachtoffers bij in strafzaken. Wij kunnen u helpen met het invullen van het voegingsformulier, het formuleren van een bedrag aan schadevergoeding en ook op de zitting staan wij u bij. U wordt gedurende de hele zaak geïnformeerd en begeleid. Bijstand kan veelal op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand, en voor een slachtoffer zijn hier geen extra kosten aan verbonden. Heeft u vragen? U bent van harte welkom.