SENZ Advocaten
Neem vandaag contact met ons op!

Wij zijn op zoek naar nieuwe kantoorgenoten

Ons kantoor is gevestigd op de Binckhorst in een gebied dat vol in ontwikkeling is. Dat merken wij ook aan het groeiende aanbod aan zaken. Met de vestiging van onder andere SDU en in de toekomst het hoofdbureau van de politie op de Binckhorst zal deze vraag alleen maar toenemen.

Kenmerkend voor Senz Advocaten is de eenvoud, snelheid en transparantie waarmee wij de zaken behandelen: hoge kwaliteit gepaard met nauwe betrokkenheid en een passend tarief. Daarnaast zijn de lijnen binnen kantoor kort en informeel. Naast het uitwisselen van juridische zaken, hebben wij gezelligheid en humor hoog in het vaandel staan.

 Senz Advocaten is een modern, informeel advocatenkantoor dat is gevestigd in Den Haag. Met onze centrale ligging naast de A12 en op loopafstand van station Voorburg zijn wij goed bereikbaar. 

Senz Advocaten is een kostenmaatschap. Wij streven ernaar zo kostenefficiënt als mogelijk te werken. Daarnaast zijn wij steeds op zoek naar nieuwe samenwerkingsverbanden om ons netwerk én onze kennis te vergroten. 

Wie zoeken wij?

Wij voorzien een verdere groei en komen op korte termijn graag in contact met advocaten die hun eigen praktijk bij ons willen opbouwen, of hun reeds bestaande praktijk willen meenemen. Het heeft onze voorkeur als u werkzaam bent op een rechtsgebied dat wij nog niet aanbieden. 

Wij zoeken advocaten die kwalitatief goed werk leveren. Advocaten die zich inzetten voor hun zaken, maar ook kritisch en eerlijk durven te zijn, zowel naar cliënten als naar elkaar. De persoonlijke touch is het belangrijkste. Wij waarderen het als iedereen binnen kantoor zoekt naar de juiste balans tussen werk en privé. De sfeer is voor ons het belangrijkste: wij zoeken kantoorgenoten die zowel qua persoonlijkheid als qua praktijk bij ons passen. Uiteraard met een gunstige maandbijdrage.

Voor deze bijdrage krijgt u een ondersteuning vanuit het secretariaat, een eigen kantoor waarin minimaal twee werkplekken te realiseren zijn, print- en kopieermiddelen, gebruik van Urios, telefoonaansluiting én zakelijke waarneming. Wij nemen kosteloos voor elkaar waar indien een advocaat verhinderd is. 

Bent u geïnteresseerd? Kom gerust langs om kennis te maken. Neem contact op met ons per telefoon of via vanderlinden@senzadvocaten.nl of hoogerduyn@senzadvocaten.nl 

Graag tot snel!