SENZ Advocaten
Neem vandaag contact met ons op!

Ons team

Mw. mr. M.A.V. Hoogerduyn

Mw. mr. M.A.V. Hoogerduyn

Positie Advocaat

Over Personen- en familierecht, strafrecht algemeen en bewindvoering en curatele. Mevrouw Hoogerduyn is beëdigd als advocaat in 1988. Zij is tevens werkzaam als secretaris van het Scheidsgerecht voor de Boomkwekerij. In het rechtsgebiedenregister is zij geregistreerd voor het personen- en familierecht en het strafrecht. Op grond van deze registratie zijn zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied. Op grond van deze registratie zijn zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied. Op grond van deze registratie zijn zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Mw. mr. J.C.G.J. van der Linden

Mw. mr. J.C.G.J. van der Linden

Positie Advocaat

Over Personen- en familierecht, strafrecht, bestuursrecht en incassozaken. Mevrouw van der Linden is in 2011 beëdigd. In haar praktijk richt zij zich met name op het strafrecht en het personen- en familierecht, alsmede het bestuursrecht. Zij is ook werkzaam als mediator en is aangesloten bij de Nederlandse Mediatorvereniging. Zij werkt van maandag tot en met donderdag. In het rechtsgebiedenregister is zij als volgt geregistreerd: Algemene praktijk Strafrecht Personen- en Familierecht Echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen Mediation Ouderschap en erkenning Strafrecht Financieel economisch strafrecht TBS Op grond van deze registratie zijn zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Mw. mr. N. Gierdharie

Mw. mr. N. Gierdharie

Positie Advocaat

Over Mevrouw Gierdharie is gespecialiseerd in het arbeidsrecht, onderwijsrecht, huurrecht, vastgoedrecht, incassozaken, contractuele zaken en overige rechtsgebieden die onder de algemene civiele rechtspraktijk vallen. Tevens is zij werkzaam in het personen- en familierecht en behandeld zij bestuursrechtelijke zaken, bijvoorbeeld tegen de gemeente en het UWV.

Mw. mr M.S. Nizamoeddin

Mw. mr M.S. Nizamoeddin

Positie Advocaat

Over Mw. Nizamoeddin is werkzaam op het gebied van het vreemdelingen- en asielrecht. Ook behandelt zij bestuursrechtzaken. Door haar jarenlange ervaring in diverse functies bij de overheid, weet zij exact te benoemen bij welke inzet van middelen cliënten het meest gebaat zijn.

Mw. D.M. Lourier

Mw. D.M. Lourier

Positie Paralegal. Zij werkt in de praktijk van mr Van der Linden. U kunt bij haar terecht voor kantonzaken. Ook is zij het aanspreekpunt voor vragen of opmerkingen rondom de praktijk van mr Van der Linden.

Mw. K.R. van 't Hoff

Mw. K.R. van 't Hoff

Positie Secretaresse. Zij ondersteunt Senz Advocaten op alle mogelijke wijzen. Heeft u vragen over de status van uw zaak? Wilt u een betalingsregeling treffen? Heeft u op korte termijn een probleem dat opgelost moet worden? Mevrouw Van 't Hoff is uw eerste aanspreekpunt.