SENZ Advocaten
Neem vandaag contact met ons op!

Strafrecht

Dagvaarding? 

Transactievoorstel? 

Aanbieding taakstraf? 

Jeugdstrafrecht?

Inname rijbewijs? 

Een advocaat is niet altijd nodig. Toch kan het inwinnen van advies uitmaken voor de uitkomst van een strafzaak. Als u bijvoorbeeld een strafbeschikking overweegt te accepteren, dan is het raadzaam u te laten informeren over de gevolgen van acceptatie. Gebleken is dat weinig mensen zich realiseren dat zij in veel gevallen een strafblad krijgen bij het accepteren van een strafbeschikking.

Als u in aanraking komt of bent gekomen met justitie, dan kunt u bij ons kantoor terecht voor advies en bijstand. Deze bijstand kan zowel op betalende- als op gesubsidieerde basis worden verleend. Informeer telefonisch of per e-mail naar de mogelijkheden. Mocht u op korte termijn bijstand nodig hebben, dan raden wij u aan direct contact op te nemen per telefoon of e-mail. In de meeste gevallen is het mogelijk u op zeer korte termijn te ontvangen voor advies en/of rechtsbijstand. Wij verzoeken u vriendelijk aan ons secretariaat door te geven of uw zaak spoedeisend is.Tevens nemen alle advocaten deel aan de regeling strafpiket. In het geval dat u wordt verdacht van een misdrijf, kunnen deze advocaten u op het politiebureau rechtsbijstand verlenen. U hoeft hiervoor alleen aan te geven wie uw advocaat is, waarna de advocaat een oproep zal ontvangen. Als de advocaat beschikbaar is, zal zij zo snel mogelijk naar u toekomen op het politiebureau.

Slachtoffer in een strafzaak?

Ons kantoor staat ook slachtoffers bij in strafzaken. Wij kunnen u helpen met het invullen van het voegingsformulier, het formuleren van een bedrag aan schadevergoeding en ook op de zitting staan wij u bij. U wordt gedurende de hele zaak geïnformeerd en begeleid. Bijstand kan veelal op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand, en voor een slachtoffer zijn hier geen extra kosten aan verbonden.

Heeft u vragen, neem dan contact met ons op. U bent van harte welkom.