Senz Advocaten

 

Welkom bij Senz Advocaten

Wij zijn SENZ Advocaten. Onze visie is vanuit een persoonlijke benadering het beste resultaat voor u te behalen.  

U heeft een juridisch geschil en u wenst op een kundige wijze geholpen te worden. Of het nu gaat om problemen met de gemeente, met uw partner of met de overheid, u kunt bij ons terecht. Onze inzet is erop gericht voor u het beste resultaat te behalen.

Dat resultaat behalen wij door u een eerlijk en gedegen advies te geven. Een advies dat past bij u en bij uw juridische vraag. Wij staan u bij, en daarmee bedoelen wij ook dat wij naast én achter u staan. Onze insteek is zakelijk met een persoonlijke touch. 

U kunt bij ons terecht met uw juridische vragen op diverse rechtsgebieden. Denkt u onder andere aan vragen over het personen en familierecht, zoals echtscheiding, omgang of alimentatie. Ook zijn wij specialisten op het gebied van het voeren van procedures tegen overheidsinstellingen zoals gemeentes, UWV en CBR. Denk hierbij aan kwesties met betrekking tot bouwvergunningen, zorg (Wmo of Wlz), uitkeringen of schuldhulpverlening (ook WSNP). Voor bijstand in strafzaken, arbeidskwesties en het huurrecht bent u bij ons ook aan het juiste adres. Voor meer informatie, klik hier.

Wij nodigen u van harte uit om langs te komen voor een kosteloos eerste adviesgesprek. U zult zich door onze aanpak snel gerustgesteld voelen. U bent welkom. Samen komen we er uit.